Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van verschillende cliënten met mij.

“Na een medisch traject met blijvende klachten en een gevoel van onbalans in mijn lijf zocht ik een weg om de onbalans te doorbreken. Van fysieke ongemakken die mij uit mijn slaap hielden ben ik gekomen tot meer rust in mijn lijf en betere nachten.”
Marcel

“Ik ben enorm dankbaar voor de hulp die ik heb ontvangen van Elly Zeelenberg. Een zeer vakkundige acupuncturist. Ik had last van zwelling in mijn gezicht en een frozen shoulder, en was op zoek naar een natuurlijke oplossing omdat ik in het reguliere circuit niet verder kwam.

Elly is een echte vakspecialist en bekend met verschillende technieken en behandelmethoden. Tijdens de behandelingen was zij zorgzaam, vriendelijk en luisterde zij aandachtig naar mijn klachten. Ik was verrast door het positieve resultaat dat ik na enkele behandelingen al merkte. Mijn zwelling is aanzienlijk verminderd. Elke keer wanneer Elly me helpt met mijn frozen shoulder voel ik verlichting van de pijn en verbetert mijn mobiliteit. Ik ben erg blij dat ik deze acupuncturiste op mijn pad is gekomen en wil haar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve, natuurlijke behandeling voor fysieke klachten.”
Monique

“Op zoek naar een acupuncturist kwam ik Elly tegen. Het sprak mij aan dat zij een achtergrond heeft als fysiotherapeut. Dit merkte ik ook tijdens de behandeling. Elly werkt gedegen en professioneel. Met haar no nonsens houding stelde ze me op mijn gemak.”
Marleen

“Als gevolg van covid werd ik in mijn dagelijks leven beperkt door aanhoudende klachten. Ik werd het meest gehinderd door heftige en vreemde hoofdpijn, vermoeidheid en oog problemen. In de reguliere geneeskunde en therapieën kwam ik niet verder.
Ik had wel gehoord van accupunctuur en heb mij daar in verdiept. Ik ben bij Elly Zeelenberg terecht gekomen en het klikte gelijk. Ze luisterde naar mijn verhaal en legde uit wat accupunctuur inhoud. Omdat mijn hoofdpijn zo heftig was hebben we in overleg gekozen om dit eerst aan te pakken. Tot mijn verbazing had de eerste behandeling al effect. Het stelde mij gerust dat Elly advies gaf en bij de volgende behandelingen ook goed doorvroeg hoe het met mij ging. Ik had zelf de regie over de behandeling.
Terugkijkend denk ik, “waarom heb ik dit niet eerder gedaan”.”
Heleen

Maak een afspraak bij mij
Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt.